ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Описание

MOTLEY CRUE

Цена: 22.99 лв.

MOTLEY CRUE "Мръсотията"

автор: Томи, Мик, Винс и Ники
ISBN: 978-954-92327-4-5
формат: 152мм / 235мм
страници: 456
корица: Мека

Уиски и порно звезди, тунинговани коли и катастрофи, черни кожени дрехи и високи токчета, свръхдози и смърт... Това е животът на Motley Crue – групата, която пие най-много, бие се най-упорито и притежава най-много сексапил и арогантност в целия свят. Техните небивали подвизи са нещата, които ги правят рок легенди. Те забиха най-готините мацки, дадоха начало на най-кървавите битки, купонясваха с най-големите наркодилъри, и успяха да огледат отвътре всяка затворническа килия от Калифорния до Япония. Те посветиха цяла една кариера на това да живеят на ръба, преминавайки през най-красивите фантазии и най-мрачните трагедии. Томи се жени за две жени, които са едни от най-големите секссимволи по целия свят; Винс уби човек и загуби дъщеря си, болна от рак; Ники взе свръхдоза, “възкръсна от мъртвите”, само за да се надруса пак на следващия ден, а Мик простреля една жена и се опита да обеси собствения си брат... Но това е едва началото. Подхранвани от всякакъв вид дрога, до която можеха да се докопат, и от неприлично големи количества алкохол, подтиквани от ярост и запътили се право към Ада, Motley Crue преминаха като ураган през две десетилетия, оставяйки след себе си развратени жени, порутени хотелски стаи, разбити коли, невротизирани мениджъри и изпочупени крайници - и всичко това до ден днешен кара музикалната индустрия да ги почита. Всички тези неописуеми деяния, да не говорим за страшните последици от тях, са изведени на показ в „Мръсотията”.

 

Тук (директно от Ники, Винс, Томи и Мик), е нецензурираната версия на цялата величествена история, която може да накара стомахът ви да се преобърне. Сред тези страници, за първи път са побликувани писмата на Томи до Памела, писани от затвора: признанията на Мик, че страда от неизлечима болест, която бавно отнема живота му; преживяванията на Винс, когато погребва собствената си дъщеря – и развалината, в която се превръща животът му след това; мъчителното страдание на Ники, когато се опитва да се справи с цял един живот, подхранван от гняв (поради това, че е бил изоставен), как той открива семейството, което никога не е подозирал, че съществува, и как след това загубва и него. Всичко това е придружено от многобройни редки, непубликувани досега фотографии, както и снимки от полицейски досиета и ръчно написани текстове на песни. Никой не е пощаден. Нито Дейвид Лий Рот, нито Ози Озбърн, Vanity, Aerosmith, Хедър Локлиър, AC/DC, Лита Форд, Iron Maiden, Памела Андерсън, Guns N’ Roses, Дона Д’Ерико, RATT - нито дори и онези две момичета от Далас, Тексас.

 

Не се заблуждавайте! Тези типове са гении. Те създадоха глем метъла и след това го захърлиха в прахта. Продадоха повече от четиридесет милиона албума от Shout at the Devil до Dr. Feelgood. Прекосиха света по турнета десетки пъти и още имат белезите, с които да го докажат. Задържаха своите отявлени фенове, във време, когато всеки ден се раждаха нови поп звезди. Motley Crue оставиха своя отпечатък върху цяло едно поколение на MTV. Те са итинската рокендрол банда. И ако не го вярвате, прочетете „Мръсотията”. Представата ви за декадентство няма да е същата...

 

Да направиш нещо по начина на Motley, означава да направиш нещо по трудния начин. И тази книга бе направена по начина на Motley. Нейният безкраен път към публикация мина през спорове, спречквания, отмъщения, болести, адвокати, затвори, разводи, наркотици, огнестрелни рани, стриптийз клубове и, най-вече, имейли, написани само с главни букви. Всъщност, в момента вие държите „Мръсотията” в грубите си лапи...



“БЕЗ СЪМНЕНИЕ (МРЪСОТИЯТА) Е НАЙ-ПОДРОБНОТО ОПИСАНИЕ НА НЕВЕРОЯТНИТЕ УДОВОЛСТВИЯ И ОПАСНОСТИ В ЗВЕЗДНИЯ СВЯТ НА РОКЕНДРОЛА, КОЕТО НЯКОГА СЪМ ЧЕЛ. ТЯ Е АБСОЛЮТНО ЗАВЛАДЯВАЩА И НАПЪЛНО БУНТАРСКА.”
­Джо Леви, сп. “Rolling Stone”



“МРЪСОТИЯТА”... ПРАВИ КНИГАТА “I’M WITH THE BAND” НА ПАМЕЛА ДЕ БАР ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ДНЕВНИК НА МОНАХИНЯ.”
­сп. “Details”



“НА КОЯТО И СТРАНИЦА ДА ОТВОРИТЕ, ЩЕ ОТКРИЕТЕ
ЗАПОМНЯЩА СЕ ИСТОРИЯ.”
­в-к “New York Times”



“НАЙ-ЗАВЛАДЯВАЩАТА РОК КНИГА НА ГОДИНАТА ИЛИ ДОРИ
ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.”
­сп. “Q”



“МРЪСОТИЯТА” Е МОЖЕ БИ НАЙ-ДИВАТА РОКЕНДРОЛ ИСТОРИЯ, РАЗКАЗВАНА НЯКОГА.”
­в-к “San Antonio Express-News”



“БЕЗСРАМЕН И НЕВЪЗМУТИМ ПОГЛЕД ВЪРХУ НАЧИНА, ПО КОЙТО РОКЕНДРОЛЪТ СЕ ИЗЖИВЯВАШЕ ПРЕДИ.”
­сп. “Maxim”



“ПОДОБАВАЩ НАСЛЕДНИК КАКТО НА “HAMMER OF THE GODS” НА СТИВЪН ДЕЙВИС, ТАКА И НА СЪВМЕСТНАТА РАБОТА НА СТРOС С МЕРИЛИН МЕНСЪН “THE LONG HARD ROAD OUT OF HELL”.”
­сп. “Entertainment Weekly”



MOTLEY CRUE са Ники Сикс, Винс Нийл, Мик Марс и Томи Лий. Мултиплатинени музиканти, международни рок звезди и легендарни разказвачи, те определят цяло едно поколение.
Това е тяхната първа книга.



ЗА СЪАВТОРА :
Нийл Строс е американски журналист и автор на книга за сваляческа общност (известна още като "Братството"), обединена около няколко водещи фигури. Книгата "Играта: обществото на свалячите отвътре" един месец се задържа в списъка на бестселъри на Ню Йорк Таймс през септември-октомври 2005 г. и дълго време след излизането си е в 100-те най-продавани книги на Амазон.
Прякорът на Строс в общността е Стайл. Заедно с другите водещи фигури като Мистъри, Рос Джефрис, Дейвид де Анджело общността достига култов статус сред мъжете от западната култура, имащи проблеми с общуването с противоположния пол.