ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Новини

МЕГА ПРОМОЦИЯ до -40%!!!

18.01.22

Мега промоцията важи за всички заглавия от каталога на ИК "Адикс". Всяка книга в момента струва 13.90 лв., като доставката се поема от купувача. Доставяме до офис на Еконт!        

Горещо промо -13%:

24.10.19

SABBATH BLOODY SABBATH от Джоел Макайвър ТЪРСЕТЕ В КНИЖАРНИЦИТЕ или ПОРЪЧАЙТЕ ОТ НАС с отстъпка (19.99 лв.) -13% (17.40 лв.) Доставка за ваша сметка до офис на Speedy!

МЕГА промоцията

05.01.19

Мега промоцията важи и е активна само за поръчки заявени на Facebook страницата на Addix! Моля, всички поръчки да бъдат изписани в лично съобщение, като оставите следната информация: - Двете Ви имена - телефонен номер - град - име на офис на Еконт  - заглавие на книга и бройка...

Безплатна доставка

14.12.17

Имате възможността да поръчвате книгите на Addix с безплатна доставка на посочен от вас офис на Еконт. Плащане при получаване с наложен платеж или плащане чрез PayPal!    

Слаш, Maiden и Metallica

14.12.17

За всички онези които са пропуснали възможността да си купят класиките от Addix, а именно книгите за Слаш, Maiden и Metallica, сега могат да го направят, като ги поръчате от нас или закупите от книжарниците на Сиела, Хеликон или Бууктрейдинг!  

Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща