ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Новини

DIO “Светлина в мрака” от Мартин Попов

DIO “Светлина в мрака” от Мартин Попов

Издателство Addix има удоволствието да Ви покани на 13 май (петък) от 19 ч. в клуб "R.B.F." на официалното представяне с трибют концерт на книгата за творчеството на DIO “Светлина в мрака”, рицарят на хеви метъла - Рони Джеймс Дио.

 

Участват групите:

- Analgin

- Eridan

- Sheky & The Bloodrain

- Hangover

 

Заповядайте, вход 10 лв.

 

Адрес на клуба: http://www.rbfclub.com/za-rbf-club

 

За книгата:

Рони Джеймс Дио е безспорният рицар на хеви метъла и „Светлина в мрака” е първата книга, писана някога за тази влиятелна рок легенда. Тя ще хвърли повече светлина върху албумите на DIO, a дискусиите, породили се в нея, ще ви разкрият нова гледна точка. Ще получите възможност да надникнете зад завесата на събитията, да прочетете коментари, признания и истории на Вивиън Кембъл, Джими Бейн, Вини Аписи, Трейси Джи, Роуън Робъртсън, Джеф Пилсън, Дъг Олдрич и много други. Мартин Попов успява да проникне близо до тайните на DIO и поставя акцент върху творчеството на Рони. Ако някога сте изпитвали любопитство по отношение на Блекмор, Дио и компания, ако сте изгаряли от желание да разкриете интересни подробности от творчеството на DIO, просто трябва да прочетете тази книга!

 

Ако сте фен на рока и хеви метъла, то книгите на Мартин Попов са задължително четиво за вас!

 

За автора:

Мартин Попов е роден на 28 април 1963 г. в Касългар, Британска Колумбия, Канада, израснал в Трейл, той е считан за „най-известния световен журналист на хеви метъла”. С приблизително 7900 написани ревюта за албуми зад гърба си (колкото никой друг в историята на музиката). В допълнение на това, Попов е и автор на 27 книги за хард рок, хеви метъл и за колекционирането на плочи. Бил е главен редактор на Brave Words & Bloody Knuckles, първото канадско метъл издание. Пише статии за Revolver, Guitar World, Goldmine, Record Collector, Bravewords.com, Lollipop.com и Hardradio.com, както и много биографии на групи и рецензии. Последните проекти, над които работи Попов, са награденият документален филм за Rush „Beyond The Lighted Stage” и „Metal Evolution” 11 епизода документални серии за VH1 Classic.