ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Описание

AC/DC

Цена: 19.99 лв.

AC/DC "Двете страни на славата"

автор: Пол Стенинг
ISBN: 9549190013
формат: 15,2 см x 23,5 см
страници: 304
корица: Мека

„AC/DC - Двете страни на славата”
Второ допълнено издание

Специалното допълнено издание на книгата „AC/DC - Двете страни на славата” от Пол Стенинг съдържа главите „Животът на старите богове” и „Отново в играта”, ексклузивно написани за издателство Addix и българските рок фенове, които няма да бъдат издавани никъде другаде! Те съдържат интересни факти около записването на албума Black Ice, както и за личния живот на членовете от групата, по време на тяхното отсъствие от световната рок сцена. „Двете страни на славата“ е единствената пълна биография на AC/DC. Книгата съдържа десетки непубликувани снимки. Тя проследява дългия им път от ранните дни на групата, когато момчетата свирят в мизерни дупки и историята на предшестващите банди, в които участват Малкълм, Ангъс Йънг и Бон Скот, до периода на Браян Джонсън, преди и след AC/DC.

Всяка книга съдържа подарък плакат с култовата фигура на Ангъс!
 
"Препускаме по магистралата, на път за поредното шоу.
Спираме на всички спирки, за да свирим рокендрол.
Обрани до шушка, пияни, строшени от бой –
тук взимаш, там даваш надежда.
Казвам ви момчета, по-трудно е, отколкото изглежда..."

 
Най-скандалната, най-искрената и най-актуалната биография на една от най-обичаните рокбанди на всички времена вече е на българския пазар благодарение на издателство Addix. От страниците на тази книга читателят се запознава с живота на познатите и непознати AC/DC. Написана с много чувство за хумор и неподправена страст към музиката, биографията съдържа последните новини за членовете на бандата и техните приятели, както и истории и случки от живота на групата неказани до сега. Книгата съдържа и множество цветни снимки. Странните обстоятелства около смъртта на Бон Скот през 1980 г. са разследвани подробно от автора на книгата и шокиращи разкрития непубликувани досега са разбулени и описани в тази книга.

 “Двете страни на славата” е израз на уважение и почит към това, което групата е постигнала през годините. Това е първата пълна биография на AC/DC. Тя ни отвежда там, където другите биографии не смеят да пристъпят – в мрачните предградия на Глазгоу, през детството на братята Йънг и проблемното юношество на Бон Скот, до формирането на творческия съюз, на който е посветена тази книга. Тя е допълнена от интервюта на хората, които са познавали най-добре членовете на групата в миналото и настоящето и това я прави истински алманах на AC/DC и чудесно допълнение към купищата дискове със знака на светкавицата по рафтовете в домовете ни. “Двете страни на славата” разглежда и цялостния период на Браян Джонсън преди и след AC/DC, както и ерата, която направи австралийската група един от световните феномени на рок сцената. Седнете в креслото си, отпуснете се, пуснете си песен по избор и влезте в света на AC/DC. Това е истинският рок; звукова вълна със силата на цунами; това са AC/DC.

 

За автора
Музикалният журналист и писател Пол Стенинг е публикувал статии и книги за рок и хевиметъл групи. Писал е за различни медии и уебсайтове, а в момента е автор на най-реномираните рок издания “Метъл Хамър”, “Терорайзър” и “Рекърд Колектор”. Стенинг също така е и продуцент на няколко произведения на изкуството, прославящи негово величество хардрока.
Книгата му “Групата, забравена от времето" – биографията на Guns N’ Roses се продаде в тираж от двайсет и пет хиляди копия по целия свят и наскоро бе преиздадена в допълнен и редактиран вариант.
Пол Стенинг живее в Манчестър заедно с годеницата си и с най-злобното пухкаво коте на света.

* Изданието на Адикс е с различна корица от тази в Великобритания.