ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Описание

IAN GILLAN

Цена: 13.90 лв.

IAN GILLAN

автор: Иън Гилан и Дейвид Коен
ISBN: 978-954-91900-2-1
формат: 15,2 см x 23,5 см
страници: 304
корица: Мека

    Всеки миг от моя живот е интересен за мен. Дадох всичко от себе си, за да намеря и опиша интригуващи случки, които биха били интересни за Вас.

 

    Аз, най-вече известен като певец на Deep Purple – групата, на която бях фронтмен на малката сцена в The Speakeasy (10 юли 1969) и с която нашият нов албум „Abandon” е издаден 30 години по-късно. Знам че не бих бил такъв, какъвто съм сега, нито пък да срещна всички тези готини хора през годините и с другите групи, с които съм работил заедно – The Javelins, Episode Six, Black Sabbath и Gillan. Тази книга е посветена на всеки един от тях, на моите фенове и на рокендрола!

 

    През 1970 г. Deep Purple се появиха на британската рок сцена с техния хит "Black Night" и успешния им албум "Deep Purple in Rock". Това е автобиографията на вокала им Иън Гилан. В книгата той разказва за живота си и за бандата, която превръща в легенда. Истории за проблеми и насилие, за безбройните им фенки и непрекъснати купони, за наркотици и алкохол, и как всичко това разрушава групата. Книгата подробно проследява кариерата на Гилан от неговото детство и ранните дни с групи като Episode Six и The Javelins. Постига международна известност с емблематичните песни „Smoke on the Water” и "Child in Time". Неговият необикновен живот продължава с Black Sabbath и Тhe Gillan band, с които прави турнета по целия свят и същевременно създава албуми и сингли, които се продават с голям успех.

 

    ‘Има само един вик в света и всеки който обича Deep Purple, би го познал веднага...’тва са вокалните акорди на Ian Gillan’ - Melody Maker



    ‘Deep Purple in Rock. Вероятно най-добрият хард рок албум някога’ - Q magazine

 

 

Моят съавтор

    Дейвид Коен участва в серия проекти в творческата индустрия, включително и с няколко музиканти. Освен това работил с изследователя на Амазонка, Алън Холман; направи успешен семинар по писане за затворите на Нейно Величество и е съавтор на книга за уличното забавление. Редовно е бил гост в националната и местни радиостанции по повод неговата работа и заради противоречивия му интерес по въпроси, свързани с устройването на централните градски части. Мнението му по тези въпроси е било публикувано и е изнасял лекции за това във Великобритания и в чужбина. Чрез своята продуцентска къща (с Ал Дътън) “Дъ Пензанс Клъб Лимитид” (Пензанс Продъкшънс), той участва в няколко проекта за писане, включително и за филм.

 

   * Изданието на Адикс е с различна корица от тази на Blake Publishing, Великобритания.